fbpx
Skip to main content

KIRA MARTINI QUINTET

17. februar, 2024
Kl. 15:00

Sigma Vinbar
Kongensgade 10, Esbjerg
Arrangør: Esbjerg Jazzfestival


Kira Martini og orkester

Kira Martini, har de seneste år vokset sig til en stærk stemme på den danske jazzscene. Hun er en anerkendt og travl musiker, som er at finde på både de inden- og udenlandske scener, med sit varierede repertoire, ærlighed og inderlighed.

Kira Martini og orkester, formidler jazzens væsen med stor kærlighed og autencitet. Repertoiret er alsidigt, og indeholder både fortolkninger, egne kompositioner, brasilianske perler fra Kira’s tid bosat i Brasilien, og skandinaviske folkemelodier. Med sin klangfulde stemme formår hun med både lethed og dybde, at komme vidt omkring, og hun har med sit nærvær og varme, vundet mange hjerter blandt publikum og anmeldere.

Her er der tale om legesyg nutidig vokaljazz fra et stærkt sammenspillet orkester, der består af prominente navne fra den skandinaviske jazzscene. Orkesteret har spillet sammen siden 2012, og er med deres forskellige personligheder og brede repertoire, altid en unik oplevelse. De har 3 udgivelser sammen bag sig, senest udgivelsen ”Warm Valley” på det legendariske pladeselskab Storyville Records.

I sommeren 2024 udkommer Kira’s nye album ”Open Wide” med egne sange også på Storyville.

Line-up:

  • Kira Martini – vokal
  • Marko Martinovic – Keys
  • Joel Illerhag (SE) – Bas
  • Morten Ærø – Trommer
  • Peter Marott – trompet