fbpx
Skip to main content

Jazz Vegaz

17. februar, 2024
Kl. 13:00

Musikhuset Esbjerg
Havnegade 18, 6700 Esbjerg
Arrangør: Musikhuset Esbjerg


Billetsalg

Priser: 130 – 190 DKK

Jazz Vegaz i foyeren i Musikhuset

Jazz Vegaz er et herligt jazzorkester, der blev etableret i forbindelse med Aarhus Jazzklubs 15 års-jubilæumskoncert i 2015. Syv erfarne og entusiastiske musikere, som kan lide at spille sammen, og som gennem intense orkesterprøver har opøvet et unikt repertoire fra den hotte swing- og jazzmusik i 20´erne, 30´erne og 40´ernes Amerika.

Den kendte saxofonist Finn Odderskov er manden bag den række af hotte arrangementer, som orkestret spiller med en sound tæt på den originale amerikanske jazz- og swingstil. Du vil kunne høre blandt andre Jelly Roll Morton- og Duke Ellington kompositioner som Wolverine Blues, King Porter Stomp, Take the A Train, Rockin´ in Rythm og The Moose.

Gennem studieture til bl.a. New York, New Orleans, Los Angeles og Las Vegas har de enkelte musikere fundet inspiration og igennem årtier udviklet en personlig spillestil. Orkesterbesætningen og spillestilen skaber sammen med orkestrets specielle arrangementer en helt særlig orkesterklang og dynamik. En jazzmusik skabt til intens lytning og dans i nat- og jazzklubber, i cafeer og restauranter samt på festivaler. Og nu altså også i Musikhuset Esbjerg.

Musikerne i JazzVegaz har igennem deres respektive jazzkarriere spillet med kendte jazznavne i såvel Europa som USA – blandt andre Wild Bill Davidson, Clark Terry, Charlie Shavers og Ben Webster. Som dedikerede jazzmusikere har de samtidig været aktive i skabelsen og udviklingen af det danske jazzmiljø.

Bandet består af:
Finn Odderskov
Gunnar Lautrup
Uffe Hansen
Gert Jacobsen
Jesper Carlsen
Lars ”Vegaz” Dalsgaard

We love American swinging music; – let´s dance!

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 2 timer inkl. pause