fbpx
Skip to main content

Jamsession med Gert Jacobsen(klaver), Jørgen Jepsen(kontrabas) og Uffe Dalsgaard (trommer)

18. februar, 2023
Lørdag den 18. februar 2023 kl. 21.30

Dronning Louises Jazzklub, Torvet 19. 6700 Esbjerg

Arrangør: Esbjerg Jazzfestival


Dronning Louise Jam Trio

Vi inviterer alle, der har lyst til at spille med vores trio på denne jam aften, til at komme på  scenen og være med.
Vores trio, der er sammensat til lejligheden, spiller alle de kendte dixie og New Orleans numre, og har du særlige ønsker til sammenspil, kender vi nok også dine favoritter.
Uffe Dalsgaard spiller jazztrommer på en dynamisk og traditionel måde, som er indspireret af New Orleans stilen. Han har flere gange været i byen for at studere denne måde at spille trommer på. Han er inspireret af Zutty Singleton, som i 20’erne og 30’erne spillede med både Jelly Roll Morton og Louis Armstrong. Uffe har førhen spillet i det kendte jazzorkester Cardinalerne.
Gert Jacobsen startede med at spille klaver som 8-årig, hvor han modtog klassisk undervisning. Skiftede klaverlærer som 15 årig og begyndte at spille jazz. Gert Jacobsen spiller i en udadvendt swingende stil med bl.a. Fats Waller og Teddy Wilson som forbilleder. Gert har spillet med bl.a. Hugo Rasmussen, Jesper Thilo og Jacob Fischer.
Han har også akkompagneret udenlandske solister som Ernie Wilkins og Benny Waters.
Jørgen Riis Jepsen er en af de få herhjemme, der spiller slagbas. Han er orkesterleder i Jutlandia New Orleans Quartet, der er kendt for sin autentiske fortolkning af New Orleans jazzen. Tidligere var han i en årrække med i Gentlemen of Jazz og West 58th Street Stompers, og har herudover siden skoleårene spillet med talrige andre bands og danske og udlandske solister.