fbpx
Skip to main content

Børnejazz: ”JORDEN RUNDT” med Malene Kjærgaard

18. februar, 2023
Lørdag den 18. februar 2023 kl. 13.00

Huset, Finsensgade 1, 6700 Esbjerg

Kl. 13.00 


Billetsalg

I år er der også entre 20 kr. pr barn ved de 2 børnejazzkoncerter HUSET.

Koncert kl. 13.00. Samme koncert som kl. 11.00

Jorden Rundt med Malene Kjærgård

-Vinder af Danish Music Award “Børnejazzprisen 2020” samt Carl Prisen “Årets Børnekomponist 2021”

Lyt

https://musiksanseriet.lnk.to/rundt

Ta’ din børn med Jorden Rundt

Hvorfor ligner Hawaii en kæmpestor chokoladekage? Hvorfor er Ernestos mor så skrap på øen Trinidad? Og hvorfor vil Malenes morfar have chili con carne og ikke blomster på sin grav, når han er død?

Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfarens gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden.

Til koncerten undersøger Malene den store kufferts indhold og børnene vil blive ført ind i små historier om forskellige lande. De vil blandt andet komme med på togtur igennem Rusland, komme med til byfest på øen Triniadad, tage en slapper på stranden på Copacabana, komme til tromme- og dansefest i Ghana og med på cykeltur igennem København.

Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden, og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum.
Både børn og voksne vil blive inviteret til at være aktive medspillere i koncerten og i hvordan historien denne dag udvikler sig.

Koncerten er for de 4-10 årige og varer ca 45 min

Line-up
Malene Kjærgård – Sang
Maj Berit Guassora – Trompet
Regin Fuhlendorf – Guitar
Tobias Dall – Kontrabas
Tira Skamby – Percussion

Læs mere og se vores tourplan

https://musiksanseriet.dk/jorden-rundt

Om Malene Kjærgård

Malene blev i august 2021 tildelt Carl Prisen “Årets Børnekomponist 2021” for sangene på Jorden Rundt, og blev i november 2020 tildelt en Danish Music Award: “Børnejazzprisen 2020” hvor en blandet jury af børn og voksne stemte om, hvilken af tre nominerede koncerter, de bedst kunne lide. “Jorden Rundt” albummet ligger på diverse streamingtjenester. Bandet spiller familiekoncerter på klubber, og festivaller, ide spiller nstitutionskoncerter og turnerer under Levende Musik i Skolen i 2021/2022 + 2022/2023.

Malene har igennem Instagramprofilen “Musiksanseriet” med +13.000 følgere fået skabt et stærkt musikalsk univers for børn, forældre og fagpersonale, som hun i 2022 og 2021 1 blev nomineret til flere Børn i byen priser for: “Årets Børnekulturpersonlighed”, “Årets barselstilbud” samt “Årets online underholdning”.

På profilen inspirerer Malene dagligt sine følgere til at få mere sang, musik, bevægelse, og leg ind i hverdagen. Netop til dette formål har hun i august 2021 udgivet albummet “Musiksanseriet” med 14 sange, som inspirerer til netop mere sang, spil, bevægelser og leg hjemme i stuerne samt i dagsinstitutionerne. For tiden arbejder Malene med at færdiggøre lækre sangbøger til begge albums, og komponerer sange til både nyt “Jorden Rundt” og nyt “Musiksanseriet” album.

Når Malene ikke synger for børn, synger og optræder hun for voksne, har udgivet jazzalbums og turneret flere steder i verden med sit band. Hun underviser og uddanner som freelancer desuden børn, voksne og fagpersonale i sang, rytmik og musik.